سویق از جمله شاه کارهای طب اسلامی و یکی از ارکان تغذیه سالم اسلامی است.

سویق

سویق همان گونه که در ادامه خواهد آمد ترکیبی بسیار ساده اما با خواص اعجاب انگیز است. در واقع اگر بخواهیم به طور خلاصه سویقرا معرفی کنیم باید گفت غذایی کامل و دارویی موثر و مفید است و اگر به آن، خصوصا سویق جو بمب انرژی بگوییم کاملا تعبیر به جایی است.


با تمام این احوال سویق از جمله فرهنگ اسلامی است که به فراموشی سپرده شده و اثری از آن در سبد تغذیه سالم خانواده ها نیست.


روایاتی که درباره سویق وجود دارند این مسائل را بهتر برای ما روشن می کنند.


امام صادق علیه السلام: سویق، گوشت می رویاند و استخوان را محکم می کند.

امام صادق علیه السلام: سویق غذای رسولان بلکه انبیاء است.

امام کاظم علیه السلام: سویق با وحی از آسمان نازل شده.


این تعابیر وقتی به مسئله ای جدی تبدیل می شود که خاصیت دارویی سویق با اینکه غذایی بی مانند است در کلمات معصومین بیان می شود.


امام صادق علیه السلام: اگر کسی 40 روز صبح سویق بخورد کتف های او پر از نیرو می شود.


امام صادق علیه السلام: سویق (خشک) مره و بلغم را از معده به خوبی پاک می کند و هفتاد نوع بلا را دفع می کند.


راوی می گوید یکی از دوستان ما مریض شد پس مسئله را به امام صادق علیه السلام گفتم و ایشان فرمودند: سویق جو به او بدهید ان شاء الله خوب می شود که آن غذای خوبی برای بیمار است. راوی می گوید فقط دو روز یا دو مرتبه به او دادیم و خوب شد.

(همه احادیث از کتاب شریف کافی ج 6 می باشند)

در انتها خواص سویق و طرز تهیه سویق جو و گندم را از بیان استاد معظم تبریزیان قرار داده ایم.


دریافت
عنوان: طرز تهیه سویق
حجم: 331 کیلوبایت


دریافت
عنوان: خواص سویق
حجم: 305 کیلوبایت